Bejelentése-konyveles.5mp.eu
Könyvelés, bérszámfejtés , naprakész információk, pontos munka

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 

Könyvelőirodám 2010-ben, több éves szakmai gyakorlattal azzal a céllal jött létre, hogy egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok (Bt., Kft.),társasházak, lakásszövetkezetek, ügyvédi irodák, családi gazdaságok, őstermelők részére komplex számviteli szolgáltatást nyújtson hatóságok előtti képviselettel. Magánszemélyek részére személyi jövedelemadó bevallásának elkészítését vállalom.


Ügyfeleim könyvelésre vonatkozó igényeit megismerve, azoknak teljes körűen megfelelve a lehető legmagasabb szakmai színvonalon, végzem könyvelői tevékenységem. A vállalkozások számára fontos a megbízható, precíz, könyvelés és az adminisztráció. A könyvelés rendkívüli bizalmat feltételez és ezáltal a legszigorúbb titoktartást követeli meg. Fontos a hatályos törvények megfelelő ismerete és alkalmazása.

 

Több éves számviteli gyakorlattal rendelkező, regisztrált mérlegképes könyvelőként állok meglévő és leendő ügyfeleim rendelkezésére. A gyakori törvényi, jogszabályi változások követése érdekében folyamatosan képezem magam, hogy mindig naprakész információkkal szolgálhassak.

 

Irodám garantálja a lelkiismeretes, pontos munkavégzést, ezáltal alakítva ki a hosszútávú és eredményes munkakapcsolatot ügyfeleimmel.

 

A közös együttműködés reményében várom leendő új ügyfelek jelentkezését  a Győrben és Mosonmagyaróváron található irodákban.

 
 

 

Cylex Silver Díj
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!